تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
امدم من

امدم من

ادبی

نرم افزار فروش چيست و چه مزايايي دارد؟

در هر سازماني مديران فروش چندين وظيفه‌ي ثابت دارند و فروشندگان نيز بايد به وظايف خود رسيدگي کنند.

 

اما آنچه که گاهي بر روي اعصاب نيروهاي فروشنده رژه مي رود، برخي گام هاي تکراي در پروسه فروش است که از قضا براي اجرايي کردن چرخه‌ي فروش، چاره اي جز انجامشان نيست.

 

از خسته‌کننده بودن اين گام‌هاي تکراري که بگذريم، بايد بگوييم که انجام آن‌ها هدر دادن وقت نيروهايي است که بايد پيوسته تکرارشان کنند.

 

خوب، به نظر شما راه حل چيست؟

مطمئناً بدون اجرايي کردن اين وظايف کسب و کار ما با مشکل مواجه مي شود. اما بسياري از آن‌ها براي اجرا به نيروي انساني نيازي ندارند و اينجاست که صحبت از اتوماسيون فروش و به دنبال آن، نرم افزار فروش، به ميان مي آيد.

 

با اتوماسيون فروش تمامي فعاليت هاي روتيني که روزانه، هفتگي و يا ماهانه انجام مي گيرند، خودکارسازي مي شوند. همچنين نرم افزار فروش مي‌تواند برخي فعاليت هاي مشخص مربوط به يک پروژه‌ي خاص را نيز اجرايي کند.

 

اتوماسيون فروش به صرفه جويي در زمان کمک مي کند.

 

به اين ترتيب فعاليت اعضاي تيم فروش بهينه تر شده و درآمد کلي سازمان افزايش مي‌يابد.

البته که خطاهاي انساني را فراموش نکنيد! اتوماسيون فروش اين خطاها را نيز از پروسه ي فروش حذف مي‌کند.

 

بيشتر بخوانيد: چگونه نرم افزار CRM باعث افزايش فروش مي شود؟

 

موضوع :
برچسب ها : نرم,افزار,فروش,چیست,و,چه,مزایایی,دارد؟,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در دوشنبه 3 خرداد 1400ساعت 22:16 توسط دانا | تعداد بازديد : 66 | |

معرفي نرم افزار مديريت پروژه MSP

مختصري از نرم افزار MSP

با توجه افزايش تعداد و حجم ساخت‌وسازها و پروژه‌هاي عمراني و همچنين مرتفع‌سازي آن‌ها، نياز به مديريت جامع براي فازبندي پروژه‌ها و نحوه اصولي اجراي آن‌ها احساس مي‌شود و از آنجايي که فردي که به‌عنوان سرپرست کارگاه موظف به اجراي هر بخشي در زمان معين به خود است، اصول اجراي هر پروژه‌اي بر مبناي برنامه‌ريزي از پيش تعيين شده ضروري به نظر مي‌رسد.

آسان بودن کار با نرم ‌افزار MSP، سهولت استفاده از امکانات ويندوز، شباهت و نيز سازگار بودن کامل محيط و نوار ابزارهاي اين نرم افزار با ساير محصولات مايکروسافت، راهنماي برخط (Online) و كامل داخل برنامه، وجود نماهاي متنوع و گزارش گرفتن، امکان تعريف جدول‌هاي جديد و نيز نماها، به‌طورکلي داشتن يک محيط مورد پسند کاربر، اين نرم‌افزار را به نوع قابل توجهي از ساير نرم‌افزارهاي مشابه متمايز کرده است و مي توان MSP را به عنوان يکي از بهترين نرم افزار هاي مديريت پروژه در نظر گرفت.

امکاناتي که اين نرم افزار در اختيار کاربرها قرار مي‌دهد طوري هست که هم در مرحله برنامه ريزي و هم در ساير مراحل از قبيل گزارش‌گيري و نيز کنترل مي‌توان از آن استفاده کرد و نهايتاً به عنوان شناسنامه اي با درنظر گرفتن احجام کار هويت بخش مي‌باشد.

w1_0d4z.png

زير شاخه‌هاي مديريت پروژه

1- مديريت زمان در پروژه

2- مديريت محدوده در پروژه

3- مديريت کيفيت در پروژه

4- مديريت هزينه در پروژه

5- مديريت منابع انساني در پروژه

6- مديريت ريسک در پروژه

 

قابليت هاي نرم افزار MSP

در اين نرم افزار مي‌توان با تعريف زيرمجموعه‌ها که براي هر پروژه اي مجزا مي‌باشد از قابليت بيشتر آن بهره برد. زماني که شما قصد پيگيري و مديريت چند پروژه را به طور همزمان داشته باشيد اين ابزار بسيار مفيد خواهد بود به طوري که کاربر اين امکان را خواهد داشت که حول چندين پروژه گزارشات خود را به صورت همزمان دريافت کرده و اين خود بيانگر اين خواهد بود که در سازمان شما سطح اجرايي بالا خواهد بود.

از ديگر قابليت هاي نرم افزار MSP مي توان به شناخت فعاليتهاي مختلف پروژه از طريق ساختار شکست  (Work Breakdown structure) يا اصطلاحا" WBS اشاره کرد که با توجه به موضوع قرارداد و نوع پروژه تفاوت داشته و در واقع احجام کلي کار به فعاليتهايي در واحد کوچکتر تقسيم خواهد شد.

قابل‌ذکر هست که هدف ما از تعريف WBS در يک پروژه و ايجاد ارتباطات و زمان فعاليت رسيدن به يک شبکه زمان‌بندي است و شبکه زمان‌بندي پروژه شامل ارتباطات و زمان فعاليت‌ها است که در برنامه‌ريزي زمان انجام پروژه به ما کمک مي‌کند.

شبکه زمان‌بندي به ما مي‌گويد چه فعاليت‌هايي با چه تقدم و تأخري بايد نسبت به هم باشند و قبل از شروع فعاليت چه فعاليت‌هايي بايد انجام شوند. در شبکه زمان‌بندي، زمان فعاليت‌ها مشخص شده است و زمان انجام کل پروژه را مي‌توان به کمک شبکه زمان‌بندي پيش‌بيني کرد.

مسيري که طولاني‌ترين زمان را تعيين مي‌کند و به‌اصطلاح مسير بحراني پروژه است در شبکه زمان‌بندي مشخص مي شود.

 يکي ديگر از مواردي که از مزاياي نرم افزار MSP هست نشان دادن ميزان درصد پيشرفت پروژه‌ها مي‌باشد.   

برخي مواقع در حال انجام پروژه‌اي هستيم و برداشتمان اين هست که درصد پيشرفت باتوجه‌به پيشرفت فيزيکي 42 % است ولي در حقيقت نمي‌توان پيشرفت واقعي در پروژه را تخمين زد اما ترکيبي از سه نموداري که در ادامه آورده شده است پيشرفتي از  کل پروژه را به صورت واقعي‌تر براي ما مجسم کرده و کنترل و مديريت پروژه را تسهيل نمايد.

 

 

مشخص کردن زمان معين هريک از فعاليت ها از مهمترين مواردي هست که اهميت استفاده از نرم افزار فوق را نشان مي دهد.

مشخص‌کردن زمان‌بندي و مديريت پروژه‌ها به کمک نرم افزار MSP يكي از مراحل مهم تعريف براي انجام فعاليت ها با کنترل لازم است.

 زمان فعاليت‌ها را مي‌توان به راحتي در منوي Gantt Chart در ستون Duration  وارد کنيم اما نكته مهم رسيدن به يک تخمين مناسب از زمان فعاليت‌ها است.  

تخمين زمان فعاليت‌هاي پروژه باتوجه‌به نوع پروژه و نوع نگرشي که به مديريت اجرايي پروژه خواهيم داشت متفاوت است.

ممکن است شما براي دو فعاليت يكسان در دو پروژه متفاوت زمان هاي متفاوتي را وارد کنيد چون شرايط اجرايي در دو پروژه متفاوت است .

براي اين که بتوان مدت‌زمان فعاليت را تخمين زد از روش‌هاي زير استفاده مي‌کنيم:

- اطلاعات قديمي قبلي، مانند پروژه‌هايي که قبلاً انجام شده.

- از طريق افرادي که قرار است فعاليت را انجام دهند.

- نظر کارشناساني که قبلاً پروژه‌اي شبيه پروژه شما را مديريت کرده اند.

 

شما مي‌توانيد در قسمت Start date روز شروع فعاليت و در قسمت Finish date تاريخ پايان فعاليت را وارد نماييد و در قسمت‌هاي بعدي برنامه‌اي که مي‌خواهيد براي زمان‌بندي پروژه خود داشته باشيد را انجام دهيد و Ok بزنيد.

در نظر داشته باشيد که در ابتدا، ما زمان‌بندي را به‌صورت اتوماتيک و خودکار براي تمامي فعاليت‌ها تعريف کرده بوديم و زمان هر فعاليت را هم خودمان بر اساس اطلاعاتي که در دست داريم وارد نموده و نرم افزار MSP زمان پايان پروژه را به ما نشان خواهد داد اگرچه مي توانيم زمان شروع و پايان را تغيير داده و گزارش مورد نظر را بلافاصله بر اساس داده جديد از نرم افزار MSP بگيريم.

 

گزارش‌گيري  Report

1) گزارش گرفتن به‌صورت نوشتاري

?) گزارش گرفتن به‌صورت تصويري

در گزارش‌گيري نوشتاري مي‌توانيم فعاليت‌هايي که از آنها قصد گزارش‌گيري داريم را ويرايش و جزئيات نمايش اطلاعات مانند فونت، سايز نوشته‌ها و ... را انتخاب نماييم. همچنين مي‌توانيم يک فرمت جديد گزارش‌گيري براي نرم افزار تعريف کنيم مثلاً در آن نام، نحوه نمايش بازه‌هاي زماني ( کل پروژه، سال به سال، ماه به ماه و ...) و تعداد تکرار آن نيز در صورت نياز (مثلاً دو ماه يکبار) برحسب نوع اطلاعاتي که مي‌خواهيم در گزارش باشند قابل تنظيم هستند، تمامي گزارشات کاغذي به‌صورت نوشتاري خواهد بود.

در گزارش‌گيري تصويري در صورت نياز ارائه گزارشات به حالت تصويري و نموداري و به‌صورت ارائه گزارش با فرمت ( اکسل و Visio ) خواهد بود.

گزارش‌گيري بدين ترتيب خواهد بود:

گزارش از فعاليت‌ها

گزارش از منابع

که مي توان بر اساس منابع يا Task مشخص نمود همچنين مي توان بر اساس هزينه، بودجه، و ... نيز گزارش‌گيري نمود و در ادامه به صورت تصويري هم ارائه شده است.

اين برنامه به مدير پروژه اجازه مي‌دهد تا منابع را بر اساس کار تمام‌وقت و يا پاره‌وقت تخصيص دهد.

 

 

موضوع :
برچسب ها : معرفی,نرم,افزار,مدیریت,پروژه,MSP,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در چهارشنبه 28 مهر 1400ساعت 11:18 توسط دانا | تعداد بازديد : 70 | |

معرفي نرم افزار AutoCAD

نرم افزار AutoCAD نرم‌افزاري براي ترسيم  و طراحي نقشه‌هاي دقيق و حرفه‌اي  مهندسي و صنعتي مي‌باشد و به علت مزايا و امکانات خود در بين کاربران از اهميت ويژه اي برخوردار است.

نرم‌افزار اتوکد يکي از هيجان‌انگيز ترين محصولات شرکت آمريکايي اتودسک مي‌باشد.

کاربران و طرفداران نرم افزار AutoCAD امکان استفاده از قابليت‌ها و  محيط‌هاي دو و سه بعدي را دارند؛ البته بخش دوبعدي نرم افزار AutoCAD محبوبيت بيشتري دارد و اغلب کاربران براي طراحي پروژه هاي 3 بعدي از نرم افزار رويت استفاده مي کنند.

آخرين نسخه منتشر شده از نرم افزار AutoCAD نسخه‌ي مربوط به سال  2022 مي باشد.

قابل ذکر است که اين نرم افزار از يک  الگوي جالب براي نام‌گذاري اين نرم افزار استفاده مي‌نمايد که هر نسخه از نام نسخه سال بعد استفاده مي‌نمايد.  براي مثال ورژن سال 2022 در سال 2021 منتشر شده است.

قابليت هاي نرم افزار AutoCAD

قبل از اينکه بدانيد نرم افزار اتوکد چيست و چه کاربردي دارد، بهتر است با مزاياي آن آشنا شويد امکان طراحي دوبعدي و سه بعدي، ويرايش سريع و آسان، دقت بسيار بالا، عملکرد مطلوب، استفاده گسترده، انعطاف پذيري، ابزارهاي متعدد. و يادگيري Ease را مي توان از ويژگي هاي اصلي اتوکد دانست. برخي ديگر از ويژگي هاي اين نرم افزار عبارتند از:مدل ‌سازي سه بعدي

  • رندر گرفتن با کيفيت و نزديک به واقعيت
  • مدل‌ سازي مبتني بر اجسام توپر، سطح و مش
  • امکان به کارگيري طرح ‌هاي بصري
  • سازگار با فرمت‌ هاي PDF و DNG
  • امکان اسکن سه بعدي و ايجاد نقاط ابري
  • پيمايش سه بعدي
  • تنطيمات متنوع براي ايجاد المان ‌هاي متني
  • استخراج داده
  • پيوند داده ‌هاي مختلف
  • اندازه‌ گيري هوشمند
  • طرح‌ هاي متنوع
  • امکان تنظيم نماي متفاوت
  • محيط تعاملي
  • بلوک‌ هاي ديناميک
  • بهره ‌گيري از رابط گرافيکي و دستوري براي فعال کردن ابزار ها
  • قابليت سفارشي ‌سازي

قابليت هايAutoCAD ، بسيار زياد هستند و به موارد بالا محدود نمي‌ شوند. همين موضوع باعث محبوبيت اين نرم افزار نزد کاربران در حوزه ‌هاي مختلف شده است.

 

کاربرد نرم افزار AutoCAD در معماري

اتوکد يکي از برنامه هاي شناخته شده و پرکاربرد در زمينه معماري است. معماران معمولا از اين نرم افزار براي طراحي ساختمان هاي مسکوني و تجاري استفاده مي کنند. پلان هاي معماري ساختمان، طراحي داخلي و رندر از ديگر کاربردهاي اتوکد در معماري است. بسياري از پلان هاي مورد استفاده در برنامه ريزي معماري نيز توسط اين نرم افزار تهيه شده است. البته نسخه تخصصي اتوکد براي معماري اتوکد معماري است. قابليت ها و ابزارهاي اين نسخه براي کاربردهاي معماري طراحي و بهينه شده است.

کاربرد نرم افزار AutoCAD در طراحي سازه

از ديگر کاربردهاي اتوکد در مهندسي عمران مي توان به استفاده از خروجي سازه هاي طراحي شده در اين برنامه براي تحليل و طراحي سازه اشاره کرد. اکثر برنامه هاي مهندسي عمران از فايل هاي اتوکد پشتيباني مي کنند. اين امر دقت و سرعت فرآيند مدل سازي را براي تحليل سازه بهبود مي بخشد.

نقشه کشي صنعتي با نرم افزار AutoCAD

پيشرفت در صنعت امکان ساخت و طراحي محصولات صنعتي با استفاده از نرم افزارهايي مانند اتوکد را فراهم کرده است، طرح هاي مصنوعي به صورت طرح هاي دو بعدي مستند مي شوند و از آنجايي که اين طرح ها بايد به عنوان محصولات نقشه کشي صنعتي در دو بعد مستندسازي شوند، دانشجويان اين رشته بايد از دريافت هاي ويژه برخوردار شوند. آموزش نحوه انجام اين کار و برش ها و نحوه کار با برنامه و .. امروزه با استفاده از کامپيوتر و نرم افزارهايي مانند اتوکد امکان ايجاد طرح هاي سه بعدي و دقيق در محصولات صنعتي و در نهايت توليد جالب فراهم شده است. و آثار و محصولات شگفت انگيز

تاريخچه نرم افزار AutoCAD

شرکت Autodesk در سال 1982 در کشور آمريکا تاسيس شد. اين شرکت  نرم افزارهاي بسيار تخصصي و کاربردي در زمينه طراحي به وسيله کامپيوتر توليد نموده و AutoCAD مهمترين و پر کاربردترين نرم افزار شرکت Autodesk ميباشد.

اتوکد در صنعت ، توسط معماران ، مديران پروژه ، مهندسين ، طراحان گرافيک ، برنامه ريزان شهر و ساير متخصصان مورد استفاده قرار مي گيرد و در سال 1994 توسط 750 مرکز آموزش در سراسر جهان پشتيباني شد.

اتوکد مخفف چيست؟

اتوکد AutoCAD  مخفف عبارت Automatical Computer Aided Design به معناي “طراحي خودکار به کمک کامپيوتر” مي باشد.

 

موضوع :
برچسب ها : معرفی,نرم,افزار,,,AutoCAD,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در پنجشنبه 19 اسفند 1400ساعت 9:34 توسط دانا | تعداد بازديد : 52 | |

سخت افزارهاي شبکه هاي کامپيوتر

سخت افزارهاي شبکه هاي کامپيوتر

يک روتر معمولي خانگي يا اداري کوچک که خط تلفن ADSL و اتصالات کابل شبکه اترنت را نشان مي دهد

 

روتر يک دستگاه کار اينترنتي است که با پردازش آدرس يا اطلاعات مسيريابي موجود در بسته، بسته ها را بين شبکه ها ارسال مي کند. اطلاعات مسيريابي اغلب در ارتباط با جدول مسيريابي پردازش مي شود. يک روتر از جدول مسيريابي خود براي تعيين مکان ارسال بسته ها استفاده مي کند و نيازي به پخش بسته ها ندارد که براي شبکه هاي بسيار بزرگ ناکارآمد است.

 

مودم ها

 

مودم ها (مدولاتور-دمدولاتور) براي اتصال گره هاي شبکه از طريق سيمي استفاده مي شود که در اصل براي ترافيک شبکه ديجيتال يا براي بي سيم طراحي نشده است. براي انجام اين کار، يک يا چند سيگنال حامل توسط سيگنال ديجيتال مدوله مي‌شوند تا سيگنال آنالوگ توليد شود که مي‌تواند ويژگي‌هاي مورد نياز براي انتقال را بدهد. مودم هاي اوليه سيگنال هاي صوتي ارسال شده از طريق يک خط تلفن صوتي استاندارد را مدوله مي کردند. مودم ها هنوز هم معمولاً براي خطوط تلفن، با استفاده از فناوري خط مشترک ديجيتال و سيستم هاي تلويزيون کابلي با استفاده از فناوري DOCSIS استفاده مي شوند.

 

فايروال ها

 

فايروال يک دستگاه شبکه يا نرم افزار براي کنترل امنيت شبکه و قوانين دسترسي است. فايروال ها در اتصالات بين شبکه هاي داخلي امن و شبکه هاي خارجي ناامن بالقوه مانند اينترنت درج مي شوند. فايروال‌ها معمولاً به گونه‌اي پيکربندي مي‌شوند که درخواست‌هاي دسترسي از منابع ناشناخته را رد کنند و در عين حال به اقدامات شناسايي‌شده اجازه دهند. نقش حياتي فايروال ها در امنيت شبکه به موازات افزايش مداوم حملات سايبري رشد مي کند.

مدل TCP/IP

مدل TCP/IP و ارتباط آن با پروتکل هاي رايج مورد استفاده در لايه هاي مختلف مدل.

 

پيام بين دو دستگاه (A-B) در چهار لايه مدل TCP/IP در حضور روتر (R) جريان مي يابد. جريان‌هاي قرمز مسيرهاي ارتباطي مؤثر هستند، مسيرهاي سياه در سراسر پيوندهاي شبکه واقعي هستند.

 

پروتکل ارتباطي مجموعه اي از قوانين براي تبادل اطلاعات از طريق شبکه است. پروتکل هاي ارتباطي ويژگي هاي مختلفي دارند. آنها ممکن است اتصال گرا يا بدون اتصال باشند، ممکن است از حالت مدار يا سوئيچينگ بسته استفاده کنند و ممکن است از آدرس دهي سلسله مراتبي يا آدرس دهي مسطح استفاده کنند.

 

در يک پشته پروتکل، که اغلب بر اساس مدل OSI ساخته مي‌شود، توابع ارتباطي به لايه‌هاي پروتکل تقسيم مي‌شوند، جايي که هر لايه از خدمات لايه زير آن استفاده مي‌کند تا زماني که پايين‌ترين لايه سخت‌افزاري را که اطلاعات را در سراسر رسانه ارسال مي‌کند کنترل کند. استفاده از لايه بندي پروتکل در سراسر حوزه شبکه هاي کامپيوتري رايج است. يک مثال مهم از پشته پروتکل HTTP (پروتکل وب جهاني) است که از طريق TCP از طريق IP (پروتکل هاي اينترنت) روي IEEE 802.11 (پروتکل Wi-Fi) اجرا مي شود. اين پشته بين روتر بي سيم و رايانه شخصي کاربر خانگي زماني که کاربر در حال گشت و گذار در وب است استفاده مي شود.

 

پروتکل هاي ارتباطي زيادي وجود دارد که در زير به تعدادي از آنها اشاره مي شود.

 

https://bit.ly/3FmLj3f

https://v.gd/hKbdz5

https://v.ht/NiTya

https://did.li/2Djaa

https://cutt.ly/ZG1hL4X

http://gg.gg/10z20o

https://mub.me/nqVN

https://t.ly/oRk3

http://s.ecmaps.de/ggk-c

https://urlpetite.fr/ii4

 

 

موضوع :
برچسب ها : سخت,افزارهای,شبکه,های,کامپیوتر,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در پنجشنبه 22 ارديبهشت 1401ساعت 20:45 توسط دانا | تعداد بازديد : 57 | |


صفحه قبل 1 صفحه بعد